...ja parsakattila. Vuosikaudet olen kypsentänyt parsan kannellisessa lasivuoassa mikrossa, mutta jokin aika sitten hassasin itselleni oikean parsakattilan.

 Lähikauppa tarjosi argentiinalaisia vihreitä parsoja  ja kokeilin nyt kattilaa niiden keittämiseen.

Ennen ovat parsat muistaakseni olleet Unkarista; ensimmäistä kertaa maistoin nyt argentiinalaisia pötkylöitä. Hyviä olivat, elleivät sitten vähän liian mietoja. Mielestäni parsassa saisi olla vähän omanlaistaan karvauttakin. Tai sitten keitin näitä liian kauan, aika pehmeiksi kun pääsivät. Hyvää oli joka tapauksessa, varsinkin kun kyytipoikana oli runsaan voin kanssa valmistettua hollantilaiskastiketta.

Jotenkin parsojen ominaishenki tulee mielestäni paremmin esiin mustavalkoisessa kuvassa. Vertailun vuoksi muuntamaton kuva: