Sattumalta kuulin tästä Vuodatus.net blogiohjelmasta.  Kävin katsomassa mistä on kysymys ja totesin että täällähän on vaikka mitä: hienoja kirjoituksia ja upeita kuvia. Jotkut jutut olivat niin puhuttelevia, että en malttanut olla niitä kommentoimatta.   Ja kun kerran olen mukaan lähtenyt niin ajattelin että on reilumpaa perustaa tänne omakin sivu.

Kerron vähän itsestäni. Olen toipumassa selän luudutusleikkauksesta. Toipuminen kestää kuukausia, joten nyt minulla on aikaa loikoilla sohvalla, lukea, kuunnella musiikkia ja mietiskellä. Muuta en sitten paljon voi tehdäkään. Tietokoneen ääressä en kauhean pitkään jaksa istua, mutta tämä tuo piristystä muuten aika yksitoikkoiseen päivärytmiin.

2169220.jpg

En ole kovin hyvä kirjoittamaan ja luulenkin että puheenvuoron aika ajoin saa labradorinnoutajani Monti, jolla kyllä on asioista hyvin selkeät mielipiteet. Esimerkiksi kävelyreitin valinnassa hän on meistä ainoa, jonka nenä sanoo missäpäin milloinkin on kaikkein kiinnostavimmat kohteet. Emännän on - puutteellisen hajuaistinsa takia -  siihen asiaan aivan turha sekaantua.

2126687.jpg