Suureksi ihmeekseni en tänäkään vuonna saanut itsenäisyyspäivänä sen paremmin kunniamerkkiä kuin kutsua Linnan juhliin. Onkohan joku sabotoinut Haloselle menevää listaa vai mistä on kysymys. No, asia ei minua kiusaa pennin vertaa ja sitä paitsi sain jotain paljon arvokkaampaa, nimittäin The 2009 Blogger Appreciation Awardsin. Tätä kunnianosoitusta osaan todella arvostaa. Kiitos, hpy!


Tunnustuksen saajan tulee kertoa itsestään seitsemän uutta asiaa. Puh, olen paljastanut itsestäni aikaisemmin  jo yhteensä 13 (7 + 6) ominaisuutta, joten luulen, että yksioikoinen persoonani alkaa olla jo koko lailla loppuun kaluttu. Niin antoisaa kuin oman navan tutkiskelu onkin, yritän tällä kertaa pysyä hyvän maun puitteissa ja tyydyn  lämpimästi kiittämään tunnustuksesta.



Jotain uutta en kuitenkaan malta olla kertomatta: olen viimeisen vuoden aikana innostunut kirjoittamisesta (aivan uusi harrastus minulle asiakirjoittamisen ulkopuolella, jota työelämässä en voinut välttää) ja valokuvaamisesta, joka valitettavasti vain harvoin tuottaa tulokseksi sitä, mitä sieluni silmillä näen kuvaa ottaessani.



Näissä kuvissa Monty on mielipuuhassaan eli puistossa toisia koiria katsomassa. Monty on merkillinen sekoitus seurallisuutta ja erakkoutta. Se ei erityisemmin välitä muiden koirien seurasta, mutta se on äärimmäisen utelias niiden suhteen. Harvojen ja valittujen kanssa se riehaantuu leikkimään ja yhteen narttuun (joka on kaiken lisäksi leikattu, siis steriloitu) se on koko ikänsä ollut sydänjuuriaan myöten rakastunut. Uskollinen kaveri.